logo

EL DIA DEL CUIDADOR

diacuidador

Actualment hi ha més de dos milions de persones majors amb algun grau de dependència que necessiten ser cuidats per una altra persona. El 73% d’aquests cuidadors son familiars no remunerats i la majoria són dones que ho fan de manera exclusiva.

Davant aquesta situació, la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG) , demanen el dia 5 de novembre com el Dia del Cuidador, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones majors i donar suport i reconèixer als cuidadors i cuidadores, que fan una feina poc reconeguda i valorada socialment.

La cura d’un familiar major és una experiència que requereix una reorganització de la vida a tots els nivells: familiar, laboral y social. La vida del cuidador es veu inevitablement afectada i apareixen molts dubtes sobre com realitzar aquesta tasca, i sobretot, seguir amb seva qualitat de vida, controlant el estrès i el cansament, per garantir també una estabilitat emocional.

Per aquest motiu, vos adjuntam una guia de lectura senzilla que us ajudarà a afrontar la cura de les persones amb dependència que estan al vostre càrrec, mitjançant idees i consells que poden millorar el seu dia a dia: Manual Cuidando Contigo que us podeu descarregar en aquest enllaç.

A SSB som conscients de que totes aquestes situacions moltes vegades ens superen, per això us oferim solucions per l’organització familiar, us donam el suport que necessiteu, tant per la casa, com per les persones que estimes, tenim experiència i som professionals. L’assessorament és gratuït, demanau CITA PRÈVIA i veniu a veure’ns, vos escoltarem i us explicarem totes les alternatives disponibles.

boto_citaprevia

Deixa un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.